Om oss

Om oss

Ända sedan det kom fram i rampljuset har tryffel höjt smaken av enkla rätter på sätt som är ofattbara. Är det oljan eller själva tryffeln? Vilket alternativ du än föredrar har denna delikatess den där "wow"-effekten, tack vare dess kraftfulla smak och smakförbättrande egenskaper.

Även om tryffel fortfarande är en av de mest efterfrågade kulinariska ingredienserna, har det aldrig varit lätt att hitta den bästa kvaliteten. Och det är där vi kommer in.

 

VILKA VI ÄR

Vi är Magnatum, ett väletablerat varumärke som specialiserat sig på att sälja färsk tryffel, tryffelprodukter och kaviar. Ända sedan starten 2017 har vi blivit en av de bästa och mest pålitliga tryffel- och kaviaråterförsäljarna i Danmark, och det beror på att vi förser våra uppskattade kunder med inget annat än de bästa och mest lyxiga produkterna.

 

Magnatum servar folket i Danmark (där vi är väletablerade) och vi skickar över Irland. Naturligtvis, precis som andra verksamheter, började vi inte på det mest episka eller glamorösa sättet. Till en början bjöd vi bara på vår färska tryffel. Och när vi ökade framgången, så utökade vi också vår räckvidd. Vi startade försäljningen av lyxiga tryffelprodukter och senare försäljningen av lyxkaviar.

 

I takt med att vår verksamhet expanderade, ökade även vår fantastiska kundbas och behovet av att erbjuda optimal service. Alla Magnatums produkter är av premiumkvalitet och EU-certifierade, vilket garanterar vårt stora engagemang för att erbjuda våra kunder det bästa.

VAD VI GÖR

Enkelt uttryckt är vi en stor återförsäljare av tryffel, tryffelprodukter och kaviar. Med en primär bas i Danmark levererar vi till Irland och Sverige och hoppas senare kunna utöka vår verksamhet också till andra länder.

 

Som ett varumärke med över 4 års erfarenhet förstår vi svårigheterna med att få kaviar eller tryffel av högsta kvalitet. Därför strävar vi efter att säkerställa att du har enkel tillgång till en av de mest uppskattade kulinariska ingredienserna.

 

Vår tryffel och kaviar – som är av högsta kvalitet – kan ge en distinkt smak till alla rätter. De kan förstärka en utsökt matupplevelse eller lägga till en chic touch av förfining till även den enklaste maten.

 

Har du tryffel men saknar rätt produkter för att förbereda dem efter din smak? Vi hjälper dig!

Våra lyxiga tryffelprodukter inkluderar:

 

Tryffelplaner i olivträ

Tryffelhyvlar i rostfritt stål

Tryffelborste

Tryffelset

Och mycket mer.

Du bör para ihop vår fantastiska lyxtryffel med tex. rejäl pasta som makaroner och ost eller tagliatelle och njuta av dess aptitretande smak: den perfekta fröjden för dina smaklökar!

 

Vårt tillvägagångssätt

Det som gör att vi sticker ut som ett väletablerat varumärke är ett unikt tillvägagångssätt som vi använder för att vårda och marknadsföra våra produkter. På Magnatum förstår vi att det finns olika varianter av kaviar och tryffel på marknaden och vi vet vad våra kunder vill ha, och vår kaviar och tryffel är skapad för att möta deras krav.

 

Vad gör vår kaviar unik

Det som skiljer vår kaviar från resten är sättet vi odlar den kaviarproducerande fisken. Till skillnad från den typiska odlingsmetoden, som går ut på att lagra fisken i konstgjorda tankar för att skörda kaviaren året runt, går vår metod ut på att odla fisken i en naturlig vattenbassäng med konstant tillförsel av färskt bergsvatten: en idealisk naturlig livsmiljö för fisken. En sådan odlingsmetod gör det dock omöjligt att skörda kaviar under sommaren.

 

Under resten av året, är kvaliteten på producerad kaviar rik på smak, konsistens och förstklassig kvalitet, endast matchad av den exklusiva kaspiska kaviaren som kommer från Ryssland, Iran och Azerbajdzjan.

 

Vår kaviar och tryffel är den bästa godbiten för dina smaklökar

Eftersom kaviar och tryffel är prisvärda delikatesser ser vi ofta till att våra kunder får vad de förtjänar; Det bästa!

 

Våra kunder/klienter

Våra kunder är helt enkelt varje individ som har en svaghet för läckra delikatesser och varje restaurang som har en förkärlek för att imponera sina kunder med det bästa av kaviar och tryffel.